VCA

VCA

De Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers (VCA) is een norm speciaal ontwikkeld voor bedrijven welke werkzaamheden verrichten binnen de hoogrisico sectoren.Onderdeel van deze norm is de verplichting voor alle operationele werknemers om een basis veiligheid (B-VCA) opleiding te volgen en voor alle leidinggevenden de opleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA).

Arbo Portaal Bouw verzorgt B-VCA en VOL-VCA opleidingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ons eigen VCA-lesboek (2015).

Bij een incompany training wordt de training op uw locatie georganiseerd. De docent neemt de cursusmaterialen zoals lesboeken, presentatiemiddelen en ander studiemateriaal mee.

U verzorgt de lesruimte en de catering.

Bij een open inschrijving organiseert Arbo Portaal Bouw de training op een locatie en kunt u medewerkers hiervoor inschrijven via de cursuskalender.

Een aantal opleiders bieden de VCA opleidingen als E-learning aan. Wij doen dat niet. Bouwmensen zijn praktijkmensen die het meeste opsteken als informatie op een praktische wijze aan de man (of vrouw) wordt gebracht.